-KİŞİSEL GELİŞİM HAFTALARI EĞİTİM SEMİNERLERİ DÖRDÜNCÜ HAFTASINDA SUNAY AKIN KONUK OLDU.
3 NİSAN 2019-Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (TİMKODER) iş birliğiyle her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Kişisel Gelişim Eğitim Haftaları" dördüncü haftasında şair ve yazar Sunay Akın'ı konuk etti.
ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen seminerde Sunay Akın, "Geçmişten Bugüne Söyleşi" başlıklı bir sunum yaptı. Kendine has tarzıyla katılımcılara seslenen Akın, kişisel tarihinden anekdotlar aktardı. Dünyanın dört bir yanından topladığı oyuncaklarla, hayalini gerçekleştirerek müze kuran Akın, konuşmasında müzelerin öneminden bahsetti. Akın, tarihsel olayları çağrışım zinciriyle birleştirerek dinleyicilere anlattı.
Seminere, ATO Başkan Yardımcısı Temel Aktay, ATO Meclis Üyesi Belgin Sağdıç, TİMKODER Başkanı Tekin Yetiş, TİMKODER Başkan Yardımcıları Yunus Altun ve Ercan Yılmaz ile çok sayıda ATO üyesi ve konuk katıldı.
SRİ LANKA BÜYÜKELÇİSİ'NDEN ATO ÜYELERİNE YATIRIM DAVETİ
ATO'DAN "TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI"
"E-TİCARET VE E-İHRACAT KONFERANSI" ATO DESTEĞİYLE YAPILDI
ATO ÜYESİ FIRINCILARDAN RAMAZAN'DA "AZAMİ DAYANIŞMA"
ATO BAŞKANI BARAN, ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 108'İNCİ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
ATO ÜYESİ KUAFÖRLER 'MORAL BAKIMI' İÇİN DEPREM BÖLGESİ'NDE
ATO, 100'ÜNCÜ YILINDA ÜYELERİNİ DEPREM BÖLGESİ İÇİN AY YILDIZ ALTINDA DAYANIŞMA İÇİN BULUŞTURDU
ATO'DAN DEPREM BÖLGESİNE KALICI KONUTLAR İÇİN AY YILDIZLI BAĞIŞ ÇAĞRISI
ATO BAŞKANI BARAN, BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
. .
      *Formu nüfus cüzdanı bilgilerine göre doldurunuz.
   * *Açıklama bölümüne varsa kurum/kuruluş adı ve unvan bilgisini yazınız.