Görüşlerinizi
-RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN YÖNETMELİKLE YEMEK KARTLARINDA KOMİSYON ORANI YÜZDE 6'YI GEÇEMEYECEK.
-ATO BAŞKANI BARAN: "ATO OLARAK GÜNDEME GETİRDİĞİMİZ, YEMEK KARTI SORUNUNDA ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞAN GÜMRÜK VE TİCARET BAKANIMIZ VE HÜKÜMETİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM."
23 MAYIS 2018- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, ATO'nun yemek kartları komisyon oranlarına tavan sınırı getirilmesi konusunda yaptığı çalışmaların olumlu sonuçlandığı müjdesini verdi.
Baran, yaptığı yazılı açıklamada, ATO'nun yemek kartlarında uygulanan yüksek komisyonların düşülmesi için girişimlerde bulunduğunu hatırlatarak, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Perakende Ticarette Uygulanacak İlke ve Kurallar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik'in Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini bildirdi.
Yönetmelik değişikliğinin sektörde sevinçle karşılandığını kaydeden Baran, "Yönetmelik sayesinde yemek kartlarından alınan komisyon yüzde 6'yı geçemeyecek ve sektörün üzerindeki yük kalkacak" diye konuştu. Baran, komisyonların sabitlenmesiyle sektörde tekelciliğin kalkacağına dikkat çekti.
-HÜKÜMETE TEŞEKKÜR-
Yemek kartları konusunda yapılan düzenlemeler için Hükümete teşekkür eden Baran, "ATO olarak gündeme getirdiğimiz yemek kartı sorununda çözüm odaklı çalışan başta Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci olmak üzere Hükümetimize teşekkür ediyorum" dedi.
ATO BAŞKANI BARAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
9 Gün Önce
GENÇLİK ATO'DA MESLEKLE BULUŞTU
9 Gün Önce
ATO'NUN 35 NO'LU MESLEK KOMİTESİ'NİN GİRİŞİMLERİYLE, İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ASGARİ İŞÇİLİK KONUSUNDAKİ HAKSIZ UYGULAMA SONA ERDİ
10 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, "HİZMET ŞEREF BELGESİ"Nİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ELİNDEN ALDI
11 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 19 MAYIS MESAJI
13 Gün Önce
II. ANKARA TAHKİM GÜNÜ SEMPOZYUMU, ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
16 Gün Önce ÖZBEKİSTAN BÜYÜKELÇİSİ KHAYDAROV, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
18 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BELÇİKA KRALİÇESİ MATHILDE İLE GÖRÜŞTÜ
19 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN VERGİ REFORMU ÇAĞRISI
21 Gün Önce
OPTİSYENLİK SEKTÖRÜ ATO'DA MERCEK ALTINA ALINDI
21 Gün Önce