Görüşlerinizi
ATO BAŞKANI BARAN: "BUGÜN TÜCCARIN DA SANAYİCİNİN DE İHRACATÇININ DA ÜRETİCİNİN DE KENDİLERİNİ ORTAYA KOYMA GÜNÜDÜR. BİZ BU ÜLKEDEN KAZANDIK, BUGÜN DE GEREKİYORSA FEDAKÂRLIK YAPACAĞIZ"
12 EKİM 2018- Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, tüccarın, sanayicinin, ihracatçının ve üreticinin kendilerini ortaya koyma günü olduğunu söyledi.
Baran, Kahramankazan'da başlayan Ankara Lojistik Zirvesin'de yaptığı açıklamada, enflasyonla topyekün mücadele programı çerçevesinde yüzde 10 indirim çağrısına ATO'nun bütün üyeleriyle destek verdiklerini belirtti.
"Sayın Maliye Bakanımızın açıkladığı yüzde 10 indirim talebini 157 bin üyemize duyurduk." diyen Baran şunları kaydetti:
"Bugün biz de elimizi taşın altına koyacağız. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Bugün tüccarın da sanayicinin de ihracatçının da üreticinin de kendilerini ortaya koyma günüdür. Biz bu ülkeden kazandık, bugün de gerekiyorsa fedakârlık yapacağız. Bugün öyle bir gün. Bugün bu ülkeye, bu ülkenin yönetimine, bu ülkenin devletine milletine destek vermek günü. Biz de onu yapıyoruz. İnşallah hep beraber bu mücadeleden muzaffer çıkacağız, galip çıkacağız ve arzu ediyoruz ki ümit ediyoruz ki çok kısa sürede bunu başaracağız."
ANKARA TİCARET ODASI'NIN KURUMSAL KİMLİK UNSURLARININ KULLANIMINA İLİŞKİN DUYURU
4 Gün Önce
KAT KARŞILIĞI İHALE İLANI
4 Gün Önce
5. DÜNYA YARATICI EKONOMİ KONFERANSI (WCCE 2026) ENDONEZYA
4 Gün Önce
BALKAN İŞ FORUMU
4 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
4 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
4 Gün Önce
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KONSER ETKİNLİĞİ HİZMET ALIMI İHALESİ HAKKINDA
4 Gün Önce
İNCELEMEYE HAZIRLIK DOSYASI (VDK-İHD) UYGULAMASININ DEVREYE ALINMASI HAKKINDA
4 Gün Önce
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI, 2-3-4 EYLÜL 2026 24 İLDE 660 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
4 Gün Önce
AFRİKA TİCARET VE SANAYİ ZİRVESİ (ACIS 2026)
5 Gün Önce