Görüşlerinizi
ULAŞTIRMA ELEKTRONİK TAKİP VE DENETİM SİSTEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI ATO'DA YAPILDI.
21 ŞUBAT 2019-Ankara Ticaret Odası (ATO) 57 No'lu Seyahat Acentesi, Motorlu Kara Taşıtları Kiralama, Şehirler Arası Yolcu Taşımacılığı Meslek Komitesi, karayollarındaki güvenlik açıklarını kapatmak, yolcu ve yükü kayıt altına almak üzere uygulamaya konan "Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi"ni değerlendirmek üzere bir toplantı düzenledi.
ATO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Mahmut Gürses, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Yolcu ve Eşya Daire Başkanı Kerim Cicioğlu, TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım ve sektör temsilcileri katıldı.
Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi, TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Akademik Danışmanı Dr. Kemal Kayayormuk'un moderatörlük yaptığı toplantıda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Mahmut Gürses, yılbaşından bu yana uygulanan denetim sistemi hakkında detaylı bilgi verdi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü Yolcu ve Eşya Daire Başkanı Kerim Cicioğlu'nun uygulamaya dair detaylı bilgileri anlattığı toplantıda, denetim sistemiyle yolcu ve eşya taşıyan şirketlerin yaşadığı birçok sorunun önüne geçileceğini ifade etti.
TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım ise konuşmasında, Ulaştırma Elektronik Takip Sistemi'nin kayıt dışılığı ortadan kaldırarak, haksız rekabeti önleyeceğini söyledi.
Toplantıya 57. Seyahat Acentesi, Motorlu Kara Taşıtları Kiralama, Şehirler Arası Yolcu Taşımacılığı Meslek Komite Başkanı, Muhammet Sarıtaş, Başkan Yardımcısı Emin Özkaya, Meclis Üyeleri Faruk Elmalı, Mustafa Tekeli, Komite Üyeleri, Fatih İslam, Hüseyin Ufuk Bababalım ve Zeynel Gürsu Gençay ile sektör temsilcileri katıldı.
Toplantı, Bakanlık yetkilileri ve katılımcılar arasında gerçekleştirilen soru cevap oturumuyla sona erdi.
ATO BAŞKANI BARAN, EKONOMİ GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ
3 Gün Önce
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
10 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
11 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
12 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
17 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
18 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
27 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
28 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
29 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
29 Gün Önce