-ATO BAŞKANI BARAN'A, ANKARA TEMALI SATRANÇ TAKIMI HEDİYE EDİLDİ.
-GÖKYAY SATRANÇ MÜZESİ TARAFINDAN, ANKARA KALKINMA AJANSI'NIN YEREL ÜRÜNÜN TİCARİLEŞTİRİLMESİ DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA ÜRETİLEN ANKARA TEMALI SATRANÇ TAKIMI, ATO BAŞKANI BARAN'A TANITILDI.
9 Nisan 2019-Gökyay Satranç Müzesi tarafından, Ankara Kalkınma Ajansı'nın Yerel Ürünün Ticarileştirilmesi Destek Programı ile gerçekleştirdiği ''Ankara'nın Stratejik Tanıtımı: Ankara Temalı Satranç Takımı" projesi kapsamında üretilen Ankara Temalı Satranç Takımı, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a tanıtıldı. Satranç takımını inceleyen ATO Başkanı Baran, Ankara'nın marka şehir olması açısından tanıtımının önemli olduğunu belirterek, "Şehrimizin marka olarak tanınması için hepimiz elimizi taşın altına koyalım" dedi.
Gökyay Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Birten Gökyay, Gökyay Vakfı ve Gökyay Satranç Müzesi Yöneticisi Selma Dönek ile birlikte, ATO Başkanı Baran'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Baran'a Ankara'nın Stratejik Tanıtımı Projesi kapsamında üretilen Ankara Temalı Satranç Takımı hediye eden Gökyay, tüm dünyada şehir sembollerinin satranç taşlarına yerleştirilerek tanıtımının yapıldığını belirtti. Ankara için de Gökyay Satranç Müzesi olarak harekete geçtiklerini anlatan Gökyay, Ankara Kalkınma Ajansı ile yürüttükleri projeyle satranç takımını ürettiklerini kaydetti.
Atakule'den Anıtkabir'e kadar Başkent'in sembollerinin satranç taşı olmuş hallerini inceleyen Baran, "Satranç takımı içerisinde Anıtkabir'den Atakule'ye Hitit Güneşi'nden Ankara Kalesi'ne kadar Ankara'nın simgeleri bir araya getirilmiş. Bu tür kültürel çalışmalardan daha güzel bir tanıtım çalışması düşünemiyorum. Ankara temalı satranç takımının Başkent'in tanıtımına katkı sağlayacağına inancım tam" dedi. Baran, Ankara'nın kendine özgü satranç takımı olmasından dolayı memnuniyetini de dile getirdi.
ATO BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, KIZILAY KONUR SOKAK'TA ATO ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
GENÇLER, İKLİMİN GELECEĞİNİ KONUŞTU
"KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM HAFTALARI" BAŞLADI
METAVERSE'ÜN GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNE ETKİLERİ ATO'DA KONUŞULDU
ATO'NUN TİMKODER İLE BİRLİKTE DÜZENLEDİĞİ "KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİM HAFTALARI" 24 MAYIS'TA BAŞLIYOR
ATO'NUN DAMGA VURDUĞU AMSTERDAM SAĞLIK TURİZMİ FUARI KATILIMCI VE ZİYARETÇİLERİNDEN TAM NOT ALDI
ATO HEYETİ, ANKARA'NIN SAĞLIK TURİZMİ İÇİN AMSTERDAM'DA
ATO 4. VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI'NDA STANT AÇTI
MİLLİ EĞİTİM BAKANI ÖZER, ATO'DA SERGİ ZİYARET EDEREK, ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
ATO BAŞKANI BARAN, 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI'NI KUTLADI
      *Formu nüfus cüzdanı bilgilerine göre doldurunuz.
   * *Açıklama bölümüne varsa kurum/kuruluş adı ve unvan bilgisini yazınız.