Görüşlerinizi
5 NİSAN 2019- Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) tarafından düzenlenen "Geleneksel Vefa Ödülleri Töreni"nde, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran'a "Üstün Hizmet Belgesi" verildi.
Ülkenin geleceğine, bilimine, sanayisine ve kültürüne yönelik çalışma yapanlara ve sivil toplum alanında çalışma yapanlara verilen ASTOP "Geleneksel Vefa Ödülleri"nin 15'ncisi Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Salonu'nda yapıldı.
Törende "Üstün Hizmet Ödülü" ne layık görülen ATO Başkanı Baran, ASTOP Kurucusu ve TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak'ın çok başarılı işlere imza attığını ve 'Vefa'ya çok önem verdiğini belirterek "Bugün burada ödül alan insanların belki de ömürlerinde aldıkları en önemli ödüldü. Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Unutmamak çok önemli. Ben ATO Başkanı olarak bugün burada sadece ev sahipliği yapıyorum ama emeği geçen sivil toplum kuruluşlarına çok çok teşekkür ediyorum. Kapımızın her zaman bu tarz etkinliklere açık olduğunu ve bütün sivil toplum kuruluşlarına eşit mesafede olduğumuzu bir kez daha söylemek istiyorum." dedi.
ATO Yönetimi olarak göreve geldikleri günden itibaren sivil toplum kuruluşlarıyla temas halinde olduklarına dikkat çeken Baran sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla yaklaşık iki buçuk yıldır temas halinde olduğumuzu ve derdimizin Ankara olduğunu bilmenizi isterim. Bütün sivil toplum kuruluşlarının fikirleri bizim için değerlidir. Bugün buraya gelen herkese çok teşekkür ederim."
"Geleneksel Vefa Ödülleri"nin sahiplerine teslim edildiği tören, aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
0 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, ATO MECLİS TOPLANTISI'NDA EKONOMİYE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU
2 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI İLE LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI.
3 Gün Önce UGANDA'DAN ATO ÜYELERİNE TİCARİ İŞ BİRLİĞİ TEKLİFİ
9 Gün Önce
ÇEKYA BÜYÜKELÇİSİ STEPANEK, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, GÖLBAŞI'NDAKİ MERMER VE DOĞALTAŞ İŞLETMELERİNİ ZİYARET ETTİ
23 Gün Önce
ATO YÜKSEK İSTİŞARE KURULU, ANKARA EKONOMİSİNİN GELECEĞİ İÇİN TOPLANDI
26 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TİCARET BAKANI BOLAT'I ZİYARET ETTİ
38 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN "15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" MESAJI
47 Gün Önce
ATO'DA, GANA İLE TİCARET VE YATIRIM İŞ BİRLİĞİ GÜNDEMİ
48 Gün Önce