Görüşlerinizi
ATO BAŞKANI BARAN: "BİZ SADECE ÜLKESİNDE DEĞİL, BÖLGESİNDE VE TÜM DÜNYA'DA BARIŞI SAVUNAN DEVLETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ. BARIŞ PINARI HAREKÂTI'NI DESTEKLİYORUZ. ALLAH MEHMETÇİKLERİMİZİ KORUSUN"
10 EKİM 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türk askerinin Fırat'ın doğusuna savaşı değil, barışı ve huzuru tesis etmek için gittiğini belirterek "İş dünyası olarak biliyoruz ki güçlü ekonomi ve güçlü devlet birbirinden ayrılmaz. Biz sadece ülkesinde değil, bölgesinde ve tüm dünyada barışı savunan devletimizin her zaman yanındayız. Barış Pınarı Harekâtı'nı destekliyoruz. Allah Mehmetçiklerimizi korusun" dedi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'de, Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarına yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtı'na ilişkin yazılı bir açıklama yapan Baran "Askerimiz savaş için değil; barış için Fırat'ın doğusuna gitti. Ankara Ticaret Odası ve iş dünyası olarak devletimizin ve ordumuzun yanında, her zaman tam destek vermeye hazırız." dedi.
Türkiye'nin sınırlarının güvenliği konusunda asla taviz vermeyeceğini ve tehditlere boyun eğmeyeceğini ifade eden Baran, "Askerimiz bölgeye sadece Türklere değil Kürt, Arap, Türkmen ve tüm Suriye'ye barış ve huzuru tesis etmek için gitti. Barış Pınarı Harekâtı ülkemiz ve milletimize kurulmaya çalışılan oyunların bozulması, bölgeye barış ve güvenliğin getirilmesi için başlatıldı. Allah'ın izniyle başarılı bir şekilde sonuçlanacak. Allah ordumuzu muvaffak eğlesin. Bu harekâtta görev alan şanlı ordumuzun mensubu tüm Mehmetçiklerimizi Allah korusun." dedi.
ATO BAŞKANI BARAN'DAN "15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" MESAJI
1 Gün Önce
ATO'DA, GANA İLE TİCARET VE YATIRIM İŞ BİRLİĞİ GÜNDEMİ
2 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, NATO ANKARA ZİRVESİ'Nİ DEĞERLENDİRDİ
2 Gün Önce
GİNE'DEN TÜRK İŞ İNSANLARINA YATIRIM DAVETİ
12 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, YÖNETİM KURULU İLE BİRLİKTE KKTC CUMHURBAŞKANI ERHÜRMAN'I ZİYARET ETTİ
12 Gün Önce
ATO BAŞBANI BARAN, YÖNETİM KURULU İLE BİRLİKTE KKTTO VE KKTSO'NI ZİYARET ETTİ.
12 Gün Önce
ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN, YUVAKÖY MERMERCİLER SİTESİ'NDE SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
13 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN REEL SEKTÖR İÇİN 7 MADDELİK ÖNERİ
14 Gün Önce
"ANKARA EKONOMİ ZİRVESİ" ATO, ASO, ATB VE EKONOMİ GAZETESİ İŞ BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.
15 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, NATO ZİRVESİ'NİN ANKARA'DA YAPILMASINI DEĞERLENDİRDİ
17 Gün Önce