ATO STANDINI, TBMM BAŞKANI ŞENTOP, MİLLİ SAVUNMA BAKANI AKAR VE SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK ZİYARET ETTİ.
-ATO BAŞKANI BARAN: "VERİMLİLİK ARTIŞI, KALICI REFAHIN KAYNAĞIDIR"
-ATO, ATATÜRK'ÜN ANKARA'YA GELİŞİ'NİN 100.YILINI "İYİ Kİ GELDİN" SLOGANIYLA STANDINA TAŞIDI
1 KASIM 2019- Ankara Ticaret Odası (ATO), Türkiye Verimlilik Vakfı tarafından düzenlenen "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"nda stant açtı. ATO'nun üyelerine ve Türkiye ekonomisine verimlilik sağlamak amacıyla hayata geçirdiği çalışmalar ile projelerini tanıttığı stant büyük ilgi gördü.
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"nın açılış törenine katıldı. Törende açılış konuşmalarını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Türkiye Verimlilik Vakfı Başkanı Cemalettin Kömürcü yaptı. TBMM Başkanı Şentop, fuarın destekçi kuruluşları arasında yer alan Ankara Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'a bir teşekkür plaketi sundu. Törenin ardından TBMM Başkanı Şentop, Bakan Varank ve ATO Başkanı Baran ile stantları gezdi.
ATO ÇALIŞMALARI "VERİMLİLİK RAPORU"NDA
"ATO Çalışıyor" sloganıyla fuarda yer alan ATO, çalışmalarını "Verimlilik Raporu" isimli yayınla tanıttı. "Üye Hizmetleri", "Dış Ticaret", "Uluslararası Etkinlikler", "Ulusal ve Uluslararası Projeler", "Kongre ve Fuarlar", "Sektör Çalışmaları", "Dijital Dönüşüm", "Eğitim, İstihdam", "Ankara Turizmi" başlıkları altında çalışmaların sıralandığı raporda, bu çalışmaların oluşturduğu katma değer ve çarpan etkilerinin analizleri de yer aldı.
ATO'nun standını TBMM Başkanı Şentop, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler, Barış Aydın, Ankara Valisi Vasip Şahin ve çok sayıda ziyaretçi gezdi. Başkan Baran, ATO stant ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi ve ATO çalışmaları hakkında bilgi verdi.
"VERİMLİLİK ARTIŞI KALICI REFAHIN KAYNAĞIDIR"
ATO'nun "Verimlilik ve Teknoloji Fuarı"nda yer almasını değerlendiren ATO Başkanı Baran, ATO olarak dönüşüme, büyürken büyütmeye ve verimliliğe yönelik çalışmalar yürüten bir anlayışı çalışmalarının temeline yerleştirdiklerini belirterek, "Verimlilik artışı, sürdürülebilir büyümenin ve kalıcı refah artışının en temel kaynağıdır" dedi. Baran, Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi, Uluslararası Marka Buluşmaları gibi etkinliklerle Ankara'nın geleceğine yatırım yaptıklarını söyledi.
"İYİ Kİ GELDİN"
ATO, Türkiye tarihinin en verimli mücadelesini yürüterek yokluk ve zorluk içinde bir devlet kurmayı başaran Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 100. Yılını da sembol bir fotoğrafla standına taşıdı. Atatürk'ün dua ederken göründüğü fotoğraf "İyi ki geldin" sloganıyla stantta yer aldı.
ATO'NUN DEPREM İÇİN YARDIM TIRLARI YOLA ÇIKTI
ATO, DEPREM BÖLGESİ İÇİN TEK YÜREK
. . .
ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SEKTÖRÜ ATO'DA MASAYA YATIRILDI
ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN, MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI SADRİ ŞENSOY'U ZİYARET ETTİ
ATO BAŞKANI BARAN: "İHRACATÇILARIMIZI MERKEZ BANKASI DESTEKLERİNDEN YARARLANMAYA DAVET EDİYORUM"
ATO'DAN TACİRLERİN KULLANDIĞI ELEKTRİK VE DOĞALGAZA DA İNDİRİM TALEBİ
ATO BAŞKANI BARAN, TULUMTAŞ MAĞARASI'NDA İNCELEMELERDE BULUNDU
PAKİSTAN'DAN ATO ÜYELERİNE YATIRIM DAVETİ
ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ SEKTÖRÜ ATO'DA BİR ARAYA GELDİ
      *Formu nüfus cüzdanı bilgilerine göre doldurunuz.
   * *Açıklama bölümüne varsa kurum/kuruluş adı ve unvan bilgisini yazınız.