-SABİT SAKİN, "SATIŞTA DÖNÜŞÜMÜN ŞİFRELERİ" BAŞLIKLI SUNUMUNU GERÇEKLEŞTİRDİ.
13 MART 2020-Ankara Ticaret Odası'nın (ATO), ATO üyesi işveren ve yöneticilere özel olarak gerçekleştirdiği "İş İnsanları Seminerleri 2020"nin kapanış programı Satış Eğitimcisi Sabit Sakin'in "Satışta Dönüşümün Şifreleri" başlıklı sunumu ile ATO Meclis Salonu'nda yapıldı.
Satışta yeni nesil yaklaşımlar ve bu yaklaşımları uygulamanın önemini anlatan Sakin, yeni trendler hakkında da bilgi verdi. Satışta tecrübenin önemli olduğunun altını çizen Sakin, "Tecrübe başarılı bir satışın getirisidir. Ancak son dönemde ebeveynler çocuklarının satışla alakalı bölümlerde çalışmasını istemiyor. Şirketlerin bu durumu çözerek yaş dağılımında eşitlik sağlamaları gerekli" dedi.
Mega kentlerin ekonomik güç değişikliği, iklim değişikliği, kaynak kıtlığı gibi birçok olaydan etkilendiğini ve demografik ve sosyal yaşam gibi birçok konuyu da etkilediğini belirten Sakin, "Bu durum yeni iş modellerini, teknoloji ve planlama yaklaşımlarını beraberinde getirirken yıllardır süre gelen satış geleneğinin ve alma davranışlarının dönüşüme uğramasına neden olacak" dedi.
Sakin, sunum boyunca katılımcıların sorularını da cevapladı.
GÖNÜL COĞRAFYAMIZ BALKANLAR ETKİNLİĞİ ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
TİCARET BAKANI BOLAT, ATO MECLİS TOPLANTISI'NA KATILDI
EKVATOR'DAN ATO ÜYELERİNE YATIRIM DAVETİ
GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE YAŞANAN UYUŞMAZLIKLARDA ARABULUCULUK VE TAHKİM SÜREÇLERİ ATO'DA YAPILAN TOPLANTIDA ELE ALINDI
ATONET'E BİR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ DAHA GELDİ
GORDİON'UN ARDINDAN ARSLANHANE CAMİİ DE UNESCO DÜNYA MİRASI LİSTESİ'NDE
BAŞKENT'İN KIYMETİ "GORDİON" ARTIK DÜNYA MİRASI ASIL LİSTESİNDE
"TOPRAKTAN TİCARETE GELENEKSEL MESLEKLER BELGELENİYOR" BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI IŞIKHAN'IN KATILIMIYLA YAPILDI.
ÇİN'DEN ATO ÜYELERİNE FUAR DAVETİ
ATO BAŞKANI BARAN ORTA VADELİ PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ
      *Formu nüfus cüzdanı bilgilerine göre doldurunuz.
   * *Açıklama bölümüne varsa kurum/kuruluş adı ve unvan bilgisini yazınız.