Görüşlerinizi
30 Nisan 2020- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayarak, Türkiye'nin geleceğini girişimci ve emekçilerin ortak emeğinin şekillendireceğini, söyledi. Baran, "Bu zor günlerde özveri ile çalışarak bir yandan kendi sağlığını koruyup diğer yandan ekonomi çarklarını kesintisiz döndüren tüm emekçi kardeşlerimle birlikte başarıp, ülkemizi müreffeh yarınlara ulaştıracağız" dedi.
ATO Başkanı Baran 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Baran, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle yaşanan zorlu süreçte görevlerine devam eden başta sağlık çalışanları olmak üzere eczane, market, fırın, kargo, medya, sağlık ve hijyen, temizlik, ulaşım, telekomünikasyon ve diğer sektörlerde görevlerinin başında olan tüm çalışanların bu yılki 1 Mayıs'ı daha anlamı kıldığını kaydetti. En kıymetli sermayenin insan emeği olduğuna dikkat çeken Baran, şunları söyledi:
"Tüccar, sanayici ya da girişimci olmadan işçinin emekçinin, emekçi olmadan da girişimcinin tek başına başarılı olması mümkün değildir. Emek-sermaye, işçi-işveren farklı görevler üstlenseler de ahenk içinde bir arada çalışarak, geleceği inşa edebilirler. Girişimci ve emekçi dayanışmasının önemi tüm dünyanın pandemi yaşadığı bu dönemde daha da anlaşılır olmuştur, hepimiz aynı gemideyiz. Bu zor günlerde özveri ile çalışarak bir yandan kendi sağlığını koruyup diğer yandan ekonomi çarklarını kesintisiz döndüren tüm emekçi kardeşlerimle birlikte başarıp, ülkemizi müreffeh yarınlara ulaştıracağız. Bütün emekçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, sağlık ve mutlu günler diliyorum"
YASA DIŞI TİCARETLE MÜCADELE KONFERANSI, TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT'IN TEŞRİFLERİYLE ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
2 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI
2 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, KOÇ HOLDİNG ŞEREF BAŞKANI RAHMİ M. KOÇ VE SEMAHAT ARSEL'İ KONUK ETTİ
6 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, ARALIK 2025 DÖNEMİ ENFLASYON VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ.
10 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, YILIN SON ATO MECLİS TOPLANTISI'NDA EKONOMİYE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU
17 Gün Önce
ATO, "ATONET AKILLI ASİSTAN" PROJESİNİN DÜNYA BİRİNCİLİĞİ GURURUNU LANSMAN PROGRAMIYLA PAYLAŞTI
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "AİLEYLE PAZAR: BİRLİKTE TATİL, GÜÇLÜ TOPLUM ÇALIŞTAYI"NA KATILDI
21 Gün Önce
ATO'NUN ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE İMZALADIĞI "MESLEKİ EĞİTİMDE ANKARA MODELİ" İÇİN İLK ADIMLAR ATILIYOR
21 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, ASGARİ ÜCRETİ DEĞERLENDİRDİ
22 Gün Önce
PAKİSTAN BÜYÜKELÇİSİ JUNAID, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
23 Gün Önce