Görüşlerinizi
BARAN: "15 TEMMUZ GECESİ YAPILAN İHANET DE MİLLETİMİZİN YAZDIĞI KAHRAMANCA DESTAN DA HAFIZALARIMIZDA TAPTAZE DURUYOR. BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE HEDEFİNE KARARLI ADIMLARLA YÜRÜRKEN HAİNLİKLERİ DE KAHRAMANLIKLARI DA ASLA UNUTMAYACAĞIZ."
BARAN: "TÜRK MİLLETİ 15 TEMMUZ'DA DEMOKRASİMİZİN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN GEÇİLMEZ OLDUĞUNU TÜM DÜNYAYA BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR."
BARAN: "MİLLETİMİZ İÇERİDE VE DIŞARIDA KURULAN HAİN TUZAKLARI İLELEBET BOZDU. İŞ DÜNYASININ NEFERLERİ OLARAK ÇALIŞIP, ÜRETİP, İSTİHDAM SAĞLAYARAK, DEMOKRASİMİZİN DE EKONOMİMİZİN DE DAİMA NÖBETÇİSİ OLACAĞIZ."
14 TEMMUZ 2020- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin Türkiye'de bir dönüm noktası olduğunu belirterek "15 Temmuz gecesi yapılan ihanet de milletimizin yazdığı kahramanca destan da hafızlarımızda taptaze duruyor. Büyük ve güçlü Türkiye hedefine kararlı adımlarla yürürken hainlikleri de kahramanlıkları da asla unutmayacağız." dedi.
ATO Başkanı Baran, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 15 Temmuz gecesi Türk milletinin kahramanca bir direniş sergilediğini hatırlatan Baran, "Türk Milleti 15 Temmuz'da demokrasimizin, birlik ve beraberliğimizin geçilmez olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz gecesi vatanına milletine sahip çıkan tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz." dedi
15 Temmuz hainlerinin demokrasimizle birlikte ekonomimizi de hedef aldığını ifade eden Baran, "15 Temmuz'da Türk demokrasisi gibi Türk ekonomisinin de sağlam temeller üzerinde olduğunu görmüş olduk. Milletimiz içeride ve dışarıda kurulan hain tuzakları ilelebet bozdu. İş dünyasının neferleri olarak çalışıp, üretip, istihdam sağlayarak, demokrasimizin de ekonomimizin de daima nöbetçisi olacağız." dedi.
ATO BAŞKANI BARAN'DAN "15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ" MESAJI
1 Gün Önce
ATO'DA, GANA İLE TİCARET VE YATIRIM İŞ BİRLİĞİ GÜNDEMİ
2 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, NATO ANKARA ZİRVESİ'Nİ DEĞERLENDİRDİ
2 Gün Önce
GİNE'DEN TÜRK İŞ İNSANLARINA YATIRIM DAVETİ
12 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, YÖNETİM KURULU İLE BİRLİKTE KKTC CUMHURBAŞKANI ERHÜRMAN'I ZİYARET ETTİ
12 Gün Önce
ATO BAŞBANI BARAN, YÖNETİM KURULU İLE BİRLİKTE KKTTO VE KKTSO'NI ZİYARET ETTİ.
12 Gün Önce
ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN, YUVAKÖY MERMERCİLER SİTESİ'NDE SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
13 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN REEL SEKTÖR İÇİN 7 MADDELİK ÖNERİ
14 Gün Önce
"ANKARA EKONOMİ ZİRVESİ" ATO, ASO, ATB VE EKONOMİ GAZETESİ İŞ BİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ.
15 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, NATO ZİRVESİ'NİN ANKARA'DA YAPILMASINI DEĞERLENDİRDİ
17 Gün Önce