Görüşlerinizi
14 EKİM 2020- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve Başkan Yardımcısı Temel Aktay, "Ankara'nın Başkent Oluşunun 97. Yıl Dönümü Etkinlikleri" programına katıldı.
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu bünyesindeki Türk Tarih Kurumu'nun ev sahipliğinde, Ankara Kulübü Derneği'nin de katkılarıyla gerçekleşen 97. yıl dönümü etkinlik programı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammet Hekimoğlu, Türk Tarih Kurumu Başkanı Prof. Dr. Birol Çetin ve Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Metin Özaslan'ın açılış konuşmalarıyla başladı.
Baran ve Aktay, protokol konuşmalarının ardından kentin eski görüntülerinden oluşan "Ankara Fotoğrafları Sergisi"ni gezerek, seğmenlerin gösterisini izledi.
ANKARA TİCARET ODASI ÜYE EĞİTİM İHTİYAÇLARI BELİRLEME ANKETİ
3 Gün Önce
TEK PAZAR PROGRAMI GENÇ GİRİŞİMCİLER İÇİN ERASMUS ÇAĞRISI
3 Gün Önce
İHRACAT BEYANNAMELERİNİN KAPATILMASI
3 Gün Önce
İŞKUR-YABANCILARIN ÜLKEMİZDE ÇALIŞMASINA İLİŞKİN BİLGİLER
5 Gün Önce
AVRUPA KOMİSYONU 2026 TEK PAZAR VE REKABETÇİLİK RAPORU
5 Gün Önce
AB LİDERLER TOPLANTISI AÇIKLAMASI
5 Gün Önce
TEKNOFEST 2026 BAŞVURU SÜRE UZATIMI HAKKINDA
5 Gün Önce
SATIŞ MİKTARI BİLGİ TEMİNİ HAKKINDA
7 Gün Önce
GRUP 3523 KOLONYA İMALATI KAPASİTE KRİTERİ REVİZESİ
10 Gün Önce
1. KARADENİZ DENİZ ARAÇLARI VE EKİPMANLARI BOAT SHOW FUARI (TRABZON)
10 Gün Önce