Görüşlerinizi
26 EKİM 2020- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Fransız mallarını satın almayın çağrısına destek vererek "Ne Fransa'da ne de dünyanın herhangi bir yerinde Müslümanlara yapılan zulme kayıtsız kalamayız. Unutmayın, aldığınız her Fransız markası ile Müslüman kardeşlerimize yapılan zulme destek vermiş olacaksınız." dedi.
ATO Başkanı Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mevlid-i Nebi Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada Fransız mallarını satın almayın çağrısını Ankara Ticaret Odası (ATO) olarak desteklediklerini açıkladı. Tüm dünyada ve özellikle Avrupa'da Müslümanlara karşı zulüm ve şiddetin her geçen gün artarak devam ettiğini kaydeden Baran, Fransa Başbakanı Emmanuel Macron'un teşvikiyle Fransa'da İslam dinine ve Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi.
Baran, "Macron iyi niyet sınırlarını çoktan aştı. Müslüman kardeşlerimize yapılan saldırılara kayıtsız kalmamız mümkün değil, tepkimizi en üst düzeyde vermemiz gerekiyor." dedi.
Boykotun etkili olması ve amacına ulaşması için vatandaşların Fransız markalara talep etmemesi gerektiğini belirten Baran, "Üyelerimize ve vatandaşlarımıza boykota destek vermeleri çağrısında bulunuyorum" dedi.
ATO BAŞKANI BARAN, 2026 YILI İLK ÇEYREK BÜYÜME VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ
1 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
10 Gün Önce
GENÇLİK ATO'DA MESLEKLE BULUŞTU
11 Gün Önce
ATO'NUN 35 NO'LU MESLEK KOMİTESİ'NİN GİRİŞİMLERİYLE, İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ASGARİ İŞÇİLİK KONUSUNDAKİ HAKSIZ UYGULAMA SONA ERDİ
12 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, "HİZMET ŞEREF BELGESİ"Nİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ELİNDEN ALDI
13 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 19 MAYIS MESAJI
15 Gün Önce
II. ANKARA TAHKİM GÜNÜ SEMPOZYUMU, ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
18 Gün Önce ÖZBEKİSTAN BÜYÜKELÇİSİ KHAYDAROV, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BELÇİKA KRALİÇESİ MATHILDE İLE GÖRÜŞTÜ
21 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN VERGİ REFORMU ÇAĞRISI
23 Gün Önce