Sayın Üyemiz,
S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nce Odamıza ulaşan yazıda, Birlik depolarında mevcut stoklarla sınırlı takriben 100.000 Kg.( 100 Ton) 2020 yılı mahsulü natürel tiftik, 40.000 Kg.( 40Ton) 'luk partiler halinde zincirleme olarak açık artırma yolu ile seanslar halinde satışa sunulacağı belirtilmektedir.
Açık artırma 19 OCAK 2021 tarihinde Salı günü saat 11.00'de Macun Mahallesi 171. Sokak No:4 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır
Satış gerçekleşmediği takdirde veya kalan miktar için satış, 02 ŞUBAT 2021, 16 ŞUBAT 2021, 02 MART 2021, 16 MART 2021, 06 NİSAN 2021 ve 20 NİSAN 2021 tarihinde Salı günü aynı saat ve aynı adreste tekrarlanacaktır.
Tekrarlama günleri için ayrıca mektup gönderilmeyecek olup, miktar ve diğer değişiklikler Tiftikbirlik web sayfasından duyurulacaktır.
İhaleye iştirak edebilmek için iştirakçilerin teminatlarına ilişkin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğüne tevdi ve teslim etmiş olmaları gerekmektedir.
Satış şartnamesi ve diğer konularda daha fazla bilgi almak isteyen üyelerimiz Birliğin Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile irtibata geçebilir.
Bilgilerinize önemle duyurulur.
Saygılarımızla.
Ankara Ticaret Odası
ANKARA TİCARET ODASI'NIN KIZILAY TEMSİLCİLİĞİ HİZMETE GİRDİ
YENİ KONTROLLÜ NORMALLEŞMEYE İLİŞKİN UHK KARARI HAKKINDA
BREXİT-ORTAK TRANSİT REJİMİ VE TEMİNAT UYGULAMALARI
EKONOMİK TARİFE SORUNLARI GRUBU (ETSG) SEKTÖR DUYURUSU HAKKINDA
TIR EPD İŞ AĞI PROJESİ HK. DUYURU
GÜMRÜKLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENELGESİ HAKKINDA DUYURU
DIŞ TİCARET BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
TIR İŞLERİ HAKKINDA DUYURU
İZMİR JANDARMA TEDARİK MERKEZİ KOMUTANLIĞI İHALE DUYURULARI
ANKARA JANDARMA TEDARİK MERKEZİ KOMUTANLIĞI İHALE DUYURUSU
      *Formu nüfus cüzdanı bilgilerine göre doldurunuz.
   * *Açıklama bölümüne varsa kurum/kuruluş adı ve unvan bilgisini yazınız.