Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği'nce Odamıza ulaşan yazıda, Birlik depolarında mevcut stoklarla sınırlı takriben 100.000 Kg.( 100 Ton) 2020 yılı mahsulü natürel tiftik, 40.000 Kg.( 40Ton) 'luk partiler halinde zincirleme olarak açık artırma yolu ile seanslar halinde satışa sunulacağı belirtilmektedir.
Açık artırma 19 OCAK 2021 tarihinde Salı günü saat 11.00'de Macun Mahallesi 171. Sokak No:4 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacaktır
Satış gerçekleşmediği takdirde veya kalan miktar için satış, 02 ŞUBAT 2021, 16 ŞUBAT 2021, 02 MART 2021, 16 MART 2021, 06 NİSAN 2021 ve 20 NİSAN 2021 tarihinde Salı günü aynı saat ve aynı adreste tekrarlanacaktır.
Tekrarlama günleri için ayrıca mektup gönderilmeyecek olup, miktar ve diğer değişiklikler Tiftikbirlik web sayfasından duyurulacaktır.
İhaleye iştirak edebilmek için iştirakçilerin teminatlarına ilişkin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğüne tevdi ve teslim etmiş olmaları gerekmektedir.
Satış şartnamesi ve diğer konularda daha fazla bilgi almak isteyen üyelerimiz Birliğin Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile irtibata geçebilir.
Bilgilerinize önemle duyurulur.
Saygılarımızla.
Ankara Ticaret Odası
FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ - FIATA DIPLOMA IN FREIGHT FORWARDING
1 Gün Önce
ÖDEME SÜRESİ VE HAKSIZ TİCARİ UYGULAMALAR HK.
1 Gün Önce
ÇALIŞMA İZNİ BELGELERİNİN YENİ TASARIMI
1 Gün Önce
GIDA ETİKETLEME MEVZUATI UYUM SÜRESİ
1 Gün Önce
AB ORMANSIZLAŞMANIN ÖNLENMESİ TÜZÜĞÜ (EUDR) HK.
3 Gün Önce
MEB BAĞLAM TEMELLİ ÇOKTAN SEÇMELİ SORU YAZIM KILAVUZU
3 Gün Önce
AMBALAJ VE AMBALAJ ATIKLARI TÜZÜĞÜ (PPWR)
3 Gün Önce
TAŞIT ONAY BELGELERİNİN GEÇERLİLİK SÜRESİNİN 3 YIL OLARAK BELİRLENMESİ
3 Gün Önce
SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMADA KADIN HAMLESİ NİYET BEYANI
6 Gün Önce
ÜÇ DENİZ GİRİŞİMİ 11. ZİRVESİ YAN ETKİNLİKLERİ (HIRVATİSTAN)
8 Gün Önce