Görüşlerinizi
19 Nisan 2021-Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran başkanlığındaki ATO heyeti, Türkiye Yem Sanayicileri Birliği Derneği (TÜRKİYEM-BİR) 37. Genel Kurulu'nda Yönetim Kurulu Başkanlığı'na yeniden seçilen M. Ülkü Karakuş'u ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.
Baran, ziyarette yaptığı konuşmada, TÜRKİYEM-BİR yönetimini oluşturan kişilerin, toplumsal görevler üstlenen isimler olduğunu belirterek, ATO'da Yönetim Kurulu Sayman Üyeliği görevini de icra eden M. Ülkü Karakuş ve birlikte görev üstlenen çalışma arkadaşlarının sektörlerine hakim isimler olduğunu söyledi. Baran, "Sahada yer alan kişiler olarak sektörlerinizin tüm meselelerine hakimsiziniz ve çözüm konusunda da önerileriniz var. Bugüne kadar yürüttüğünüz başarılı çalışmaları bugünden sonra da devam ettirerek, ülkemiz adına hayırlı hizmetler yapacağınıza yürekten inanıyoruz" dedi.
Karakuş da konuşmasında TÜRKİYEM-BİR çalışmaları hakkında bilgi vererek, Türkiye'deki yem üreticilerinin yüzde 85'ini temsil ettiklerini belirtti. Ülke menfaatleri doğrultusunda çalışmalarını yönlendirdiklerini kaydeden Karakuş, "Cirosu yüksek, kar marjı düşük bir sektörde üretime ve üreticiye değer vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dile konuştu.
Ziyarette ATO Başkanı Baran'a, ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Temel Aktay ve Halil İbrahim Yılmaz ile Yönetim Kurulu Üyeleri Nuh Acar, Süleyman Ekinci, Ali Yıldız ve Halil ilik; Karakuş'a da, TÜRKİYEM-BİR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Taşkaldıran ve Genel Sekreteri Serkan Özbudak eşlik etti.
ATO BAŞKANI BARAN, EKONOMİ GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ
3 Gün Önce
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
10 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
11 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
12 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
17 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
18 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
27 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
28 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
29 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
29 Gün Önce