5 HAZİRAN 2021- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, "24. Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali"nin açılış törenine katıldı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün de katkılarıyla CerModern'de gerçekleşen törende, ATO Başkanı Baran'a festivale katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Törende yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonların kent ekonomisine katkısına değinen Baran, "Bu festivaller sayesinde başka şehirlerden veya ülkelerden insanlar Ankara'ya gelerek şehrimizi çok farklı açılardan görme imkânı buluyorlar. Hem maddi hem manevi katkısı olan bu tür organizasyonların artması için yaratıcı fikirlerle yerli ve yabancı turistin ilgisini çekmeliyiz." diye konuştu.
Baran konuşmasında kadınların yaşamın her alanında aktif rol oynaması gerektiğine de vurgu yaparak, ülke ekonomilerinin gelişimi açısından önemine dikkati çekti.
EKVATOR'DAN ATO ÜYELERİNE YATIRIM DAVETİ
ATONET'E BİR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ DAHA GELDİ
GORDİON'UN ARDINDAN ARSLANHANE CAMİİ DE UNESCO DÜNYA MİRASI LİSTESİ'NDE
BAŞKENT'İN KIYMETİ "GORDİON" ARTIK DÜNYA MİRASI ASIL LİSTESİNDE
"TOPRAKTAN TİCARETE GELENEKSEL MESLEKLER BELGELENİYOR" BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI IŞIKHAN'IN KATILIMIYLA YAPILDI.
ÇİN'DEN ATO ÜYELERİNE FUAR DAVETİ
ATO BAŞKANI BARAN ORTA VADELİ PROGRAMI DEĞERLENDİRDİ
ATO BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ, ANGİKAD'IN "CUMHURİYET'İN 100. YILINDA KADIN GİRİŞİMCİLER İÇİN 100 ÖNERİ" PROJESİNİN TANITIM TOPLANTISI'NA KATILDI
ATO'DAN GAYRİMENKUL VE İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞI İLANLARINA YÖNELİK DÜZENLEME İÇİN TEŞEKKÜR
ATO'DAN AFRİKA'YA "SAĞLIK TURİZMİ" İÇİN TANITIM ATAĞI
      *Formu nüfus cüzdanı bilgilerine göre doldurunuz.
   * *Açıklama bölümüne varsa kurum/kuruluş adı ve unvan bilgisini yazınız.