Görüşlerinizi
29 AĞUSTOS 2021- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da bağımsızlığı için şahlanan Türk Milleti'nin 99 yıldır aynı inanç ve kararlılıkla yoluna devam ettiğini belirterek "30 Ağustos, Türk Milleti'nin istiklal ve istikbalinin zaferidir. Bu zafer bizleri istiklalimize kavuşturmuş, istikbalimize ışık olmuştur" dedi.
ATO Başkanı Baran, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 30 Ağustos'ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 99'ncu yıl dönümünü büyük bir gururla kutladıklarını belirten Baran, "30 Ağustos, bağımsızlığımıza yönelik bir tehdit söz konusu olduğunda bir ve beraber küllerimizden doğacağımızın, imkânsızlık diye bir şeyin olmayacağının, bu toprakların ezeli ve ebedi olarak Türk Milleti'ne ait olduğunun tüm dünyaya ilan edildiği gündür" diye konuştu.
Baran sözlerine şöyle devam etti:
"26 Ağustos'ta başlayıp, 30 Ağustos'ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi tarihimiz için dönüm noktası olmuş, Türk Milleti şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini birlik ve beraberliğin en güçlü ve güzel örneğiyle göstermiştir. Bugünün bağımsızlık savaşını cephelerde değil fabrikalarda, üretim tezgâhlarında, işimizin başında veriyoruz. İş dünyasının temsilcileri olarak ekonomik bağımsızlığımız için birlik ve beraberlik içerisinde güçlü Türkiye'nin devamı için çalışıyoruz. Bu önemli günün yıl dönümünde ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."
DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ SÜRELİ EĞİTMEN ALIM SÜRECİ
9 Gün Önce
GIDA ÜRÜNLERİNİN SON TÜKETİM VE TAVSİYE EDİLEN TÜKETİM TARİHLERİ HAKKINDA DUYURU
9 Gün Önce
TÜRKMENİSTAN ARAÇ GRUPLARINDA DİZEL YAKIT MİKTARI SINIRLANDIRILMASI HAKKINDA DUYURU
9 Gün Önce
HELAL EXPO VE 12. DÜNYA HELAL ZİRVESİ DUYURUSU
9 Gün Önce
İHRACAT BEYANNAMELERİNİN KAPATILMASI
9 Gün Önce
TÜRKİYE-PARAGUAY TİCARET VE EKONOMİK ORTAK KONSEYİ 1. DÖNEM TOPLANTISI
11 Gün Önce
SRİ LANKA - TÜRKİYE ÇEVRİMİÇİ B2B İŞ GÖRÜŞMELERİ
17 Gün Önce
KURBAN BEREKETİNİ YIL BOYU YAŞATIYORSAN HİLAL OLSUN TÜRKİYE – TÜRK KIZILAY BAĞIŞ DUYURUSU
17 Gün Önce
TAŞIT ONAY BELGELERİNİN GEÇERLİLİK SÜRESİNİN 3 YIL OLARAK BELİRLENMESİ
20 Gün Önce
FAS / SICAK HADDELENMİŞ SAC İTHALATINA KARŞI KORUNMA ÖNLEMLERİ HK.
20 Gün Önce