Görüşlerinizi
ATO BAŞKAN YARDIMCISI YILMAZ "ÜYELERİMİZ PANDEMİYİ DAYANIŞMA İÇİN FIRSAT BİLDİ, MARKA OLUŞTURDU"
8 EKİM 2021-Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen "Kozmetik Hijyen ve Güzellik Günleri" fuar etkinliğine katıldı. Ankara Ticaret Odası ve diğer kurumların destekleriyle gerçekleştirilen fuarda ATO 43 No'lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi Üyeleri de stant açtı.
Açılışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımı ile gerçekleşen Kozmetik, Hijyen ve Güzellik Günleri Fuarı'nda ATO'nun 43 No'lu Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi de bir stant açtı. Stantı ziyaret eden ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, ATO'nun Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi'ne kayıtlı kuaför, berber ve güzellik salonlarının pandemide kapalı oldukları dönemi dayanışma içinde marka oluşturmak için çalışarak geçirdiklerini ve Kuaförler Kooperatifi kurarak üretime yöneldiklerini söyledi. Yılmaz, "Sektör firmaları, birbirlerini destekleyerek ortaya bir çalışma koydu, biz de ATO olarak bu çalışmayı destekledik" dedi. Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne de pandemi sürecinde ATO ve Esnaf Odaları üyelerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
ATO Kuaför ve Güzellik Salonları Meslek Komitesi Başkanı Ömer Sarıoğlu da fuarın önemine dikkat çekerek, "Pandeminin etkilerinin devam ettiği bu zorlu süreçte hem üyelerimize destek olmak hem de onları tedarikçi firmalarımızla bir araya getirerek yeni ürünleri tanıtmak, aynı zamanda da yapacağımız şovlar, gösteriler ve konserlerle sektörümüze moral vermek istiyoruz" dedi.
-ATO ÜYELERİNİN KURDUĞU KUKOOP KOZMETİK FUARINDA-
Komite Üyesi ve Kuaförler Kooperatifi (KUKOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Deliktaş da komiteye kayıtlı üyelerin bir araya gelerek yerli ve milli üretime dayanan KUKOOP adıyla marka kurduklarını anlattı. Deliktaş, üretimleriyle ithalat ürün kullanımı ve yüksek fiyat sorununu ortadan kaldırmayı amaçladıklarını anlattı.
Fuarda, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz'a katkılarından ötürü plaket takdim etti.
ATO BAŞKANI BARAN, "DOĞU-BATI EKSENİNDE ANKARA'NIN ULAŞTIRMADAKİ YENİ ROLÜ" PANELİ'NDE KONUŞTU
1 Gün Önce
SLOVAKYA BÜYÜKELÇİSİ SLIVOVIC, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
2 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, AJET'İN "ANKARA'DAN BÜKREŞ'E İLK DİREKT UÇUŞUNA" KATILDI
13 Gün Önce
ÇİÇEKÇİLİK SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ
13 Gün Önce ELEKTRİK PİYASALARINDA DÖNÜŞÜM ZİRVESİ ATO EV SAHİPLİĞİ'NDE YAPILDI.
14 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, DÜNYA GÜNDEMİNE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 12. ARTANKARA FUARI'NIN AÇILIŞINA KATILDI
21 Gün Önce
ATO BAŞKANI GÜRSEL BARAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
28 Gün Önce GİNE BÜYÜKELÇİSİ FOFANA, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
35 Gün Önce
"ANKARA MARKASI", ITB BERLİN FUARI'NDA...
42 Gün Önce