Görüşlerinizi
BARAN: "CUMHURİYETİN İLANI TARİHİMİZİN DÖNÜM NOKTASI, CUMHURİYET DEĞERLERİ GÜÇLÜ GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR."
BARAN: "CUMHURİYETİMİZİN 100'NCÜ YILINA TİCARETİMİZLE, İHRACATIMIZLA, SANAYİMİZLE, EKONOMİMİZLE DAMGA VURMAK İÇİN İŞ DÜNYASI OLARAK VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ."
28 EKİM 2021- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Milli Mücadele'de kahramanca direniş sergileyerek zafere ulaşan Türk Milleti'nin en değerli kazanımının Cumhuriyet olduğunu belirterek "Cumhuriyet'in ilanı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri, Cumhuriyet değerleri güçlü geleceğimizin teminatıdır" dedi.
ATO Başkanı Gürsel Baran, Cumhuriyet'in ilan edilişinin 98'nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Türk milletinin istiklal ve istikbaline sahip çıkmak için gösterdiği emsalsiz mücadelenin zaferle sonuçlanarak 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet'in ilan edildiğini kaydeden Baran, Cumhuriyet ve Cumhuriyet'in getirdiği kazanımların öneminin her geçen yıl daha iyi idrak edildiğini söyledi.
Baran, Cumhuriyet'in 100'ncü yılına yaklaşırken Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni muassır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Baran, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimize, tüm değerleriyle sahip çıkıyor, yaşatmak ve yüceltmek için çalışıyoruz. Cumhuriyet Bayramı'nı her yıl daha büyük coşku ile kutlayarak gelecek nesillere bu değerlerimizi aktarıyoruz. Ecdadımızın yoklukla yazdığı kahramanlık destanını, bizler de bugün ekonomik alanda yazmak istiyor, Cumhuriyetimizin 100'ncü yılına ticaretimizle, ihracatımızla, sanayimizle, ekonomimizle damga vurmak için iş dünyası olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 98'nci kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin ölümsüz kahramanları olan şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı yürekten tebrik ediyorum."
YASA DIŞI TİCARETLE MÜCADELE KONFERANSI, TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT'IN TEŞRİFLERİYLE ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
2 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN KIŞ LASTİĞİ UYARISI
2 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, KOÇ HOLDİNG ŞEREF BAŞKANI RAHMİ M. KOÇ VE SEMAHAT ARSEL'İ KONUK ETTİ
7 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, ARALIK 2025 DÖNEMİ ENFLASYON VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ.
11 Gün Önce ATO BAŞKANI BARAN, YILIN SON ATO MECLİS TOPLANTISI'NDA EKONOMİYE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU
18 Gün Önce
ATO, "ATONET AKILLI ASİSTAN" PROJESİNİN DÜNYA BİRİNCİLİĞİ GURURUNU LANSMAN PROGRAMIYLA PAYLAŞTI
20 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "AİLEYLE PAZAR: BİRLİKTE TATİL, GÜÇLÜ TOPLUM ÇALIŞTAYI"NA KATILDI
21 Gün Önce
ATO'NUN ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLE İMZALADIĞI "MESLEKİ EĞİTİMDE ANKARA MODELİ" İÇİN İLK ADIMLAR ATILIYOR
22 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, ASGARİ ÜCRETİ DEĞERLENDİRDİ
23 Gün Önce
PAKİSTAN BÜYÜKELÇİSİ JUNAID, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
24 Gün Önce