Görüşlerinizi
ATO BAŞKANI BARAN, ANKARA VALİSİ ŞAHİN İLE BİRLİKTE, THY YÖNETİM KURULU VE İCRA KOMİTESİ BAŞKANI BOLAT'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNARAK, ANKARA'DAN YURTDIŞINA YENİ DİREKT UÇUŞLARIN BAŞLATILMASI KONUSUNDAKİ TALEPLERİNİ İLETTİ.
ATO BAŞKANI BARAN: "ANKARA'DAN YURT DIŞINA DİREKT UÇUŞLAR DAHA FAZLA İHRACAT, DAHA FAZLA TURİST DAHA FAZLA DÖVİZ GELİRİ, ÜLKEMİZİN GELİŞİMİNE DAHA FAZLA KATKI DEMEK"
15 Şubat 2022- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Valisi Vasip Şahin ve ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz ile birlikte göreve yeni getirilen Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ekşi ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda THY Yönetim Kurulu Üyesi Şekib Avdagiç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, Ankara'dan yurt dışına yeni direkt uçuşların başlatılması konusundaki taleplerini iletti.
Yeşilköy'deki THY Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleşen ziyarette konuşan ATO Başkanı Baran, Yönetim olarak göreve geldiklerinden bu yana Ankara'dan direkt uçuşlar konusunun değişmez gündem maddeleri olduğunu ve Başkent'ten yurt dışına yeni direkt uçuşlar başlatılması için çalıştıklarını söyledi.
Covid-19 salgını öncesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle, Türk Hava Yolları ile birlikte yürüttükleri Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşlar konusundaki çalışmalarda önemli aşama kat ettiklerini dile getiren Baran, salgın sürecinde getirilen seyahat sınırlamalarının yurt dışına direkt uçuşlar konusunu da sekteye uğrattığını söyledi.
Ankara Ticaret Odası olarak çalışmalarını üyelerinin gelişimi, Başkent'in ticaretinin gelişimi ve ülke ekonomisine destek olmak üzere üç ayaklı strateji üzerinde gerçekleştirdiklerini kaydeden Baran, "Kolay ulaşılabilirlik ve direkt uçuşlar ticaretin de turizmin de gelişmesi açısından olmazsa olmaz. Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşlar daha fazla ihracat, daha fazla turist daha fazla döviz geliri, ülkemizin gelişimine daha fazla katkı demek" diye konuştu.
Baran, Ankara Ticaret Odası öncülüğünde, 30-31 Mart tarihlerinde ATO Congresium'da gerçekleştirilecek "EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi" hakkında da THY heyetine bilgi vererek, heyeti Zirve'ye katılmaya da davet etti.
THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Bolat da Ankara Ticaret Odası'nın Ankara'dan yurt dışına direkt uçuşlar konusundaki çalışmalarına destek vereceklerini söyledi.
ATO BAŞKANI BARAN, EKONOMİ GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ
3 Gün Önce
ATO VE ASO, BASIN-YAYIN İLE KAĞIT VE BASKI İŞLERİ SANAYİ MESLEK KOMİTELERİ MÜŞTEREK TOPLANTISI ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
10 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI'NDAN KUAFÖR VE GÜZELLİK SEKTÖRÜ İÇİN MAKYAJ EĞİTİMİ
11 Gün Önce
"ULUSLARARASI ANKARA YANGIN ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
12 Gün Önce
ATO VE ASO İŞ BİRLİĞİYLE GERÇEKLEŞTİRİLEN "MADEN ZİRVESİ: SEKTÖR BULUŞMASI", ASO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
17 Gün Önce
BAŞKENT'TE MODA GÜNLERİ BAŞLADI
18 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, 100 MİLYAR LİRALIK FİNANSMAN PAKETİNİ DEĞERLENDİRDİ
27 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, TÜRKİYE-MISIR ÜÇÜNCÜ ÜLKELERDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI'NA KATILDI
28 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, "TÜRKİYE-MISIR ODA VE BORSALAR İŞ BİRLİĞİ FORUMU"NA KATILDI
29 Gün Önce
COF'26 İLE MODA SEKTÖRÜ DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKENT'TE BULUŞUYOR
29 Gün Önce