Görüşlerinizi
8 HAZİRAN 2022- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Temel Aktay, 65 No'lu Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi'nin talebiyle düzenlenen "ATO Üyesi Tercüme Büroları Bilgilendirme Toplantısı"na katıldı.
ATO Duatepe Hizmet Binası'nda gerçekleşen toplantının açılışında konuşan Aktay, Ankara Ticaret Odası olarak üyelerinin ticari hayatta karşılaştıkları güçlükleri ortadan kaldırarak, ticari faaliyetlerini kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirterek 160 bini aşkın ATO üyesi ve onların çalışanlarının mesleki ilerlemesine ve sektörün gelişimine katkı sunmak amacıyla eğitimler düzenleyerek, çalışma ve projeler hayata geçirdiklerini söyledi. Aktay, "Sektörlerin sorunlarını çözebilmek için katılımcı bir süreç izlememiz gerekiyor. Komitelerimizle birlik içinde hareket ettiğimizde yol alabiliyoruz" dedi.
Avukat Raşit Ceran'ın tercüme bürolarının sektörde yaşadığı sorunlar ile talep ve önerilerine ilişkin sunum yaptığı toplantıya ATO 65 No'lu Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komite Üyeleri Ali Rıza Koç, Gürkan Çorbacı, Mustafa Cihan ile ATO üyesi tercüme büroları ve çalışanları katıldı.
İNDİRİMLİ SATIŞ REKLAMLARINDA MEVZUATA UYUM VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
2 Gün Önce
BORSA İSTANBUL'DA HALKA ARZ VE KUR RİSKİ YÖNETİMİ WEBİNAR PROGRAMI
2 Gün Önce
İŞ TEFTİŞİ, REHBERLİK VE SOSYAL DİYALOG YOLUYLA İŞYERİ UYUMUNUN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
2 Gün Önce
TOPLU TÜKETİM YERLERİNDE ALERJEN, BİLEŞEN VE ENERJİ BİLDİRİMİ ZORUNLULUĞU VE UYUM SÜRELERİ
2 Gün Önce
AB'NİN YENİ ÇELİK ÖNLEMİ VE TÜRKİYE'YE YÖNELİK TARİFE KOTALARI
2 Gün Önce
SUUDİ ARABİSTAN PROFESYONEL SÜRÜCÜ VİZESİ
12 Gün Önce
AUTOMECHANIKA RIYADH 2027
12 Gün Önce
ATO VE ASBÜ ARASINDA TEZSİZ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ
12 Gün Önce
AVRUPA BİRLİĞİ'NDE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA İLİŞKİN YÜRÜRLÜĞE GİREN AKILLI TAKOGRAF DÜZENLEMELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME
12 Gün Önce
ANKARA VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI HURDA KARŞILIĞI YIKIM İŞİ
13 Gün Önce