Görüşlerinizi
YILMAZ: "SEKTÖR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
24 KASIM 2022 - Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, çiçekçiliğin ekonomik ve ticari boyutunun yanı sıra toplumların refahı ve iletişimi için de önemli bir sektör olduğunu belirterek, "Çiçekçiliğin hem şehrimiz hem de ülkemizde daha da gelişmesi için sektör temsilcilerimiz ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz, Flora Çiçekçilik Üretim ve Pazarlama Kooperatifi'nin İncek'te bulunan ve çiçek mezatı olarak faaliyet gösteren merkezini ziyaret etti.
Ankara Çiçekçiler Esnafı Odası Başkanı Emin Çimen ile sektör temsilcilerinin de açık artırma usulü çiçek alımı yapmak için bulunduğu Mezat'ta konuşan Yılmaz, çiçekçiliğin potansiyeli yüksek ve gelişmeye açık bir sektör olduğunu ifade ederek, "Çiçekçilik, diğer sektörlerin de harcı durumunda. İnsanı mutlu etmek üzerine kurulu bir alanın ticari faaliyetin, emeğin ve kazancın konusu olması çok değerli. Böyle olmasına rağmen Moskova gibi dezavantajlı iklime sahip bir bölgede bir Rus 99 dolarlık süs bitkisi kullanma bütçesine sahipken ülkemizde 10 vatandaş 1 dolarlık bütçeye sahip. Bu tüketim oranını artırmamız için sektörün dışındaki herkesin bu alanı ciddiye almasını sağlamamız gerekiyor. Ankara Ticaret Odası olarak kaldığımız yerden sizlerle birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Yakın zamanda sizleri de ATO'ya davet ederek bu konuları konuşmak istiyoruz. Sizler söyleyeceksiniz, bizler de dinleyeceğiz." dedi.
İNDİRİMLİ SATIŞ REKLAMLARINDA MEVZUATA UYUM VE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR
2 Gün Önce
BORSA İSTANBUL'DA HALKA ARZ VE KUR RİSKİ YÖNETİMİ WEBİNAR PROGRAMI
2 Gün Önce
İŞ TEFTİŞİ, REHBERLİK VE SOSYAL DİYALOG YOLUYLA İŞYERİ UYUMUNUN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ
2 Gün Önce
TOPLU TÜKETİM YERLERİNDE ALERJEN, BİLEŞEN VE ENERJİ BİLDİRİMİ ZORUNLULUĞU VE UYUM SÜRELERİ
2 Gün Önce
AB'NİN YENİ ÇELİK ÖNLEMİ VE TÜRKİYE'YE YÖNELİK TARİFE KOTALARI
2 Gün Önce
SUUDİ ARABİSTAN PROFESYONEL SÜRÜCÜ VİZESİ
12 Gün Önce
AUTOMECHANIKA RIYADH 2027
12 Gün Önce
ATO VE ASBÜ ARASINDA TEZSİZ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ
12 Gün Önce
AVRUPA BİRLİĞİ'NDE HAFİF TİCARİ ARAÇLARA İLİŞKİN YÜRÜRLÜĞE GİREN AKILLI TAKOGRAF DÜZENLEMELERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME
12 Gün Önce
ANKARA VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI HURDA KARŞILIĞI YIKIM İŞİ
13 Gün Önce