Görüşlerinizi
İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ SEKTÖRÜNDE KAMU SATIN ALIMLARINDA TEDARİK SÜREÇLERİ ATO'DA ELE ALINDI…
13 ŞUBAT 2025- ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Ankara Ticaret Odası'nın 3 No'lu İlaç ve Tıbbi Cihaz Meslek Komitesi tarafından düzenlenen, ilaç ve tıbbi cihaz sektöründe kamu satın alımlarında tedarik süreçlerinin ele alındığı istişare toplantısına katıldı.
ATO Duatepe Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Yönetim Kurulu Başkanı Şinasi Candan ve Türkiye Sağlık Endüstrisi İşverenleri Sendikası aynı zamandan ATO'nun 3 No'lu İlaç ve Tıbbi Cihaz Meslek Komitesi Başkanı Metin Demir birer konuşma yaptı.
Konuşmaların ardından söz alan sektör temsilcileri görüş ve önerilerini dile getirdi. Toplantıya, DMO Genel Müdür Yardımcısı Dr. Mehmet Koca, ATO'nun 3 No'lu İlaç ve Tıbbi Cihaz Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ramazan Hakan Karadeniz, Meclis Üyeleri Durmuş Ecevit Ankışhan ve Emin Karpuzcu, Komite Üyeleri Adem Uyanık, Beytullah Yaman, Mehmet Alkış, Tansu Halıcı ile kamu ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
ANKARA TİCARET ODASI'NIN KURUMSAL KİMLİK UNSURLARININ KULLANIMINA İLİŞKİN DUYURU
3 Gün Önce
KAT KARŞILIĞI İHALE İLANI
3 Gün Önce
5. DÜNYA YARATICI EKONOMİ KONFERANSI (WCCE 2026) ENDONEZYA
3 Gün Önce
BALKAN İŞ FORUMU
3 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
3 Gün Önce
ANKARA TİCARET ODASI ARAÇ SATIŞ İHALE İLANI
3 Gün Önce
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KONSER ETKİNLİĞİ HİZMET ALIMI İHALESİ HAKKINDA
3 Gün Önce
İNCELEMEYE HAZIRLIK DOSYASI (VDK-İHD) UYGULAMASININ DEVREYE ALINMASI HAKKINDA
3 Gün Önce
KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞKANLIĞI, 2-3-4 EYLÜL 2026 24 İLDE 660 MUHTELİF ARSA MÜZAYEDESİ
3 Gün Önce
AFRİKA TİCARET VE SANAYİ ZİRVESİ (ACIS 2026)
4 Gün Önce