Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen Ticaret Bakanlığı yazısında, Bakanlık'a bağlı olarak dünyanın dört bir yanında ihracatımızın geliştirilmesi için çalışmakta olan Ticaret Müşavir ve Ataşelerimizle Türk iş dünyasını bir araya getirmek üzere "Ticaret Müşavirlerimizle Elektronik Sohbetler" toplantılarının düzenlendiği ifade edilmiştir.
Bu çerçevede;
08 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 11.00'da Fas'ta görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle "Fas Pazarına Giriş" konulu, (https://bit.ly/4lPunY7)
15 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 16.30'da Kanada'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirimizle "Kanada İnşaat Malzemeleri Sektörü" konulu, (https://bit.ly/4iCi7r8)
22 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 14.00'da Mısır'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle "Mısır Makine Sektörü" konulu, (https://bit.ly/44GHlBd)
29 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 11.00'da Romanya'da görev yapmakta olan Ticaret Müşavirlerimizle "Romanya Otomotiv Yan Sanayi Sektörü" konulu (https://bit.ly/4jKWB4u)
e-sohbet toplantısı gerçekleştirilecektir.
İlgili toplantılar için kayıt bağlantıları yukarıda sunulmuştur.
Tüm üyelerimiz davetlidir.
Saygılarımızla,
Ankara Ticaret Odası
TAŞIT ONAY BELGELERİNİN GEÇERLİLİK SÜRESİNİN 3 YIL OLARAK BELİRLENMESİ
3 Gün Önce
FAS / SICAK HADDELENMİŞ SAC İTHALATINA KARŞI KORUNMA ÖNLEMLERİ HK.
3 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI (MAYIS 2026)
3 Gün Önce
TÜRKİYE-BELÇİKA EKONOMİ FORUMU
6 Gün Önce
PSI 2027 FUARI MİLLİ KATILIM ORGANİZASYONU
6 Gün Önce
ASKIYA ALMA VE TARİFE KONTENJANI UYGULAMALARI HAKKINDA DUYURU
7 Gün Önce
TİCARET BAKANLIĞI İHRACAT SÜREÇLERİ VE DEVLET DESTEKLERİ EĞİTİM PROGRAMI
7 Gün Önce
D-8 HELAL FUARI ENDONEZYA (D-8 HALAL EXPO INDONESIA) TARİH GÜNCELLEMESİ
7 Gün Önce
TÜRKİYE-KAZAKİSTAN İŞ FORUMU HAKKINDA
7 Gün Önce
YILLIK İŞLETME CETVELİ HAKKINDA
8 Gün Önce