Görüşlerinizi
Sayın Üyemiz,
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Odamıza iletilen Hazine ve Maliye Bakanlığı (Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı) yazısında; risk analizleri ile bu analizler neticesinde gerçekleştirilen inceleme, izaha davet ve gözetim uygulamalarına ilişkin olarak mükelleflerden sıklıkla yöneltilen sorular dikkate alınarak "Risk Odaklı Mükellef Eğitimleri (VDK-ROME)" projesinin yürütüldüğü bildirilmiştir.
Söz konusu proje ile mükelleflerin vergisel uyum düzeylerinin artırılması, risk analizine dayalı süreçlerin işleyişi hakkında doğru ve güncel bilgilere erişimin sağlanması ve uygulamada tereddüt edilen hususların açıklığa kavuşturulması amaçlanmaktadır.
Bu kapsamda hazırlanan ve mükelleflerin erişimine açılan eğitim videolarına ait indirme bağlantıları aşağıda yer almaktadır:
- Elektronik Ticaret Sektöründeki Risklere İlişkin Eğitim videosunu indirmek için tıklayınız.
- Sosyal Medya Kazançlarına Yönelik Vergisel Riskler Eğitimi videosunu indirmek için tıklayınız.
Yazıda devamla, ihtiyaç duyulan eğitim konularına ilişkin taleple bulunulması halinde ilave eğitimlerin hazırlanabileceği ve ortak sempozyum, seminer ile eğitim faaliyetlerinin planlanması suretiyle işbirliği yapılabileceği belirtilmektedir.
Önemle bilgilerinize sunarız.
Saygılarımızla,
Ankara Ticaret Odası
FIATA DİPLOMA EĞİTİMİ - FIATA DIPLOMA IN FREIGHT FORWARDING
1 Gün Önce
ÖDEME SÜRESİ VE HAKSIZ TİCARİ UYGULAMALAR HK.
1 Gün Önce
AB ORMANSIZLAŞMANIN ÖNLENMESİ TÜZÜĞÜ (EUDR) HK.
3 Gün Önce
MEB BAĞLAM TEMELLİ ÇOKTAN SEÇMELİ SORU YAZIM KILAVUZU
3 Gün Önce
AMBALAJ VE AMBALAJ ATIKLARI TÜZÜĞÜ (PPWR)
3 Gün Önce
TAŞIT ONAY BELGELERİNİN GEÇERLİLİK SÜRESİNİN 3 YIL OLARAK BELİRLENMESİ
3 Gün Önce
SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMADA KADIN HAMLESİ NİYET BEYANI
6 Gün Önce
ÜÇ DENİZ GİRİŞİMİ 11. ZİRVESİ YAN ETKİNLİKLERİ (HIRVATİSTAN)
8 Gün Önce
TOKAT TARIMFEST 2026
9 Gün Önce
GRANÜL GÜMÜŞ SATIŞI HK.
9 Gün Önce