Görüşlerinizi
18 Mayıs 2026- Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilen "TOBB 2026 Yılı Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Takdim Töreni"ne katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler'de düzenlenen tören, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katılımı ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
ATO üyesi olarak, TOBB delegeliğinde 10. yılını tamamlayan Baran, "Hizmet Şeref Belgesi"ni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.
Törende ayrıca, Ankara Ticaret Odası Genel Sekreteri Ahmet Güran'a da ATO Genel Sekreterliği görevindeki 10. yılı dolayısıyla "Hizmet Şeref Belgesi" verildi.
Programa, ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal, Meclis Başkan Yardımcısı Vecdet Fehmi Şendil, Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Güçlü ve TOBB delegesi de olan ATO Meclis ve Komite üyeleri de katıldı.
ATO BAŞKANI BARAN'DAN 19 MAYIS MESAJI
3 Gün Önce
II. ANKARA TAHKİM GÜNÜ SEMPOZYUMU, ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
6 Gün Önce ÖZBEKİSTAN BÜYÜKELÇİSİ KHAYDAROV, ATO BAŞKANI BARAN'I ZİYARET ETTİ
8 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN, BELÇİKA KRALİÇESİ MATHILDE İLE GÖRÜŞTÜ
9 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN'DAN VERGİ REFORMU ÇAĞRISI
11 Gün Önce
OPTİSYENLİK SEKTÖRÜ ATO'DA MERCEK ALTINA ALINDI
11 Gün Önce
"MAARİF'TEN MEDENİYETE EĞİTİM ZİRVESİ" ATO EV SAHİPLİĞİNDE YAPILDI
12 Gün Önce
ANNELER GÜNÜ'NDE "ÇİÇEK SEKTÖRÜNE DESTEK, EKONOMİYE KATKI"
13 Gün Önce
ATO BAŞKANI BARAN VE BERABERİNDEKİ ATO HEYETİ ROMA'DA
13 Gün Önce